כאבים בכתף

דיון מתוך פורום  אורתופדיה

29/04/2002 | 10:22 | מאת: ריקי

שלום רב, עקב כאבים בכתף, בבדיקות לא היו ממצאים הוחלט על זריקת קורטיזון, הזריקה לא עזרה, כרגע אני עושה טיפול אצל פיזיוטרפיסט עם אולטרסאונד וגם אין שינוי אחרי 10 טיפולים, בזמן מנוחה אין כאבים אבל כשאני מרימה את היד ובזמן תנועה יש מוגבלות עקב הכאבים, האם לדעתך יש איזה טיפול שאפשר לעשות ע"מ למנוע את הכאבים שגורמים למוגבלות, או איזה בדיקות מסוימות, אני מאוד מוטרדת מאחר ושום דבר לא עוזר, אבקש לציין שאני בת 64. על תשובתך אודה ריקי

יש לנסות למקם את המחלה וזהות את הרקמה החולה האםמדובר בגיד או במפרק או בעצם. לשם כך יש לבדוק בדיקה גופנית טובה, לבצע צילום רנטגן , בדיקה עלקולוגרפית (אולטרהסאונד )ויתכןגםבדיקות נוספות אחר כל אלה אפשר יהיה להציע טיפול רציונלי.

29/04/2002 | 14:57 | מאת: ריקי

דר' אסא שלום עשו צילום ללא ממצא, עשו אולטרסאונד ללא ממצא אין קרע,הפיזיוטרפיסט אומר שזו דלקת בגיד, מה לדעתך כדאי לעשות , איזה בדיקות או כל מה שתייעץ. ריקי

מנהל פורום אורתופדיה