כאבים חזקים בבוהן

דיון מתוך פורום  אורתופדיה

23/04/2002 | 20:52 | מאת: לירן

הנני בן 16 עוסק בכדורגל ומתאמן כ-13 שעות בשבוע. לפני כשנתיים החלו לי כאבים בבוהן ימין . הם באים בהתקפות כשאני מקבל מכה הכי קטנה בבוהן(ובכדורגל זה קורה די הרבה) אני מרגיש כאבים מאוד חזקים בבוהן לכמה דקות. וכשאני מקבל מכה די חזקה בבוהן הכאבים נשארים לכמה ימים ואיני יכול להזיז אותה או להניע אותה וכשאני מנסה אני מרגיש כאבים חזקים מאוד. פניתי לרופאים אך הם טענו שזה יעבור לבד והינה עברו שנתיים ולא קרה שום דבר. אשמח מאוד אם תעזור לי אני לא יודע מה לעשות. תודה מראש

פנה לאורתופד בעת כאב ותאר לו את מחושיך ומשך הזמן שלהם והוא -אני מקווה- יתיחס לבעיה ברצינות .

מנהל פורום אורתופדיה