CMP

דיון מתוך פורום  אורתופדיה

18/04/2002 | 11:41 | מאת: אייל

שלום, נבדקתי לאחרונה אצל רופא ברכיים והוא אבחן לי את הבעיה הזאת. הוא אמנם הסביר לי עליה, אבל הייתי מעוניין לקבל עוד חומר עליה... איפה אני יכול למצוא חומר כלשהו? (לא חייב מהאינטרנט) תודה

אני מניח שתוכל למצוא חומר על : CHONDROMALACIA PATELLA באינצקלופדיות של בריאות ובודאי בספרים אורתופדיים. המונחים שמשתמשים בהם הנם : PATELLOFEMORAL PAIN SYNDROME PATELLO FEMORAL MALALIGNMENT SYNDROME אבל בסופו שלדבר הכי קל לחפש באינטרנט והנה לך קישורית מצויינת אםכי טכניתלמדי: http://www.medmedia.com/oo1/45.htm

מנהל פורום אורתופדיה