כאבים ברגליים לאחר שאיבת דיסק

דיון מתוך פורום  אורתופדיה

17/04/2002 | 22:57 | מאת: פרדי

לפני שנה עשיתי שאיבת דיסק בין חליות L4 L5 השאיבה עברה בסדר ויש נמלים ברגל מידי פעם ברגל שטופלה ועכשיו אותן תופעות שהיו לפני השאיבת דיסק עברו לרגל השנייה האם יש איזה שהוא קשר לשאיבה האחרונה? או שזה חוליות אחרות שצריכים לטפל בהן? יש לי עוד בעיה כאשר אני ישן על הבטן וראשי מונח על יד ימין אני לא יכול לשמור על תנוחה זאת לאורך זמן מפאת כאבים ביד מה יכולה להיות סיבה זאת? בתודה מראש וברכת חג-שמח

ידוע שהשפעתה של שאיבת דיסק אם ישנה בכלל היא מוגבלת בזמן כך שיתכן מאד ששבת לסבול מאותו דיסק ממנו סבלת קודם אם כי בהחלט תתכן גם האפשות שנוצרה בעיה בדיסק אחר. אשר לכאב היד בשכיבה על הבטן הכאב יכול לנבוע מכמה מקורות החל בכתף וכלה בצואר

מנהל פורום אורתופדיה