כאבי גב תחתון

דיון מתוך פורום  אורתופדיה

16/04/2002 | 12:26 | מאת: עומר

לפני שנתיים ילדתי לאחר שקיבלתי זריקת אפידורל. מאז הלידה מדי מס' ימים יש לי תחושה שהחלק התחתון של גבי מתקשה ואני לא יכולה לזוז. כמו כן אם אני שוכבת זמן רב על הגב אני מרגישה אותה תחושה של שיתוק. האם זה קשור לאפידורל? מה לדעתך עלי לעשות? תודה מראש

איני יכול לשלול בודאות קשר להרדמה אפדורלית שקבלת אך על סמך הידע הקיים אוכל לומר שהסיכוי שיש קשר בין מחושייך דהיום לבין ההרדמה הנו קטן. בכל מקרה כדאי שתבדקי על ידי אורתופד ותעברי כמה בדיקות עזר

מנהל פורום אורתופדיה