מגנזיום

דיון מתוך פורום  אורתופדיה

15/04/2002 | 11:32 | מאת: דפנה

שלום, אינני יודעת אם זה המקום לשאלתי אך אנסה: במרפאה בה אני עובדת כאחות יש חולה המתלוננת על "היתפסות" שרירי הסובך בזמן השינה. דבר שכמובן מעיר אותה משינה וגורם לכאבים עזים ביותר. בבדיקת דם למגנזיום יש לה מעט חוסר. האם תוספת מלאכותית של מגנזיום יכולה לפתור בעיה זו? האם נתקלת פעם בבעיה זו? אודה לתשובתך

מגנזיום משמש בנסיבות שונות ל,הרפיית שרירים" דוגמא לכך היא הפסקת צירים מוקדמים לפני לידה. יש למגנזיום גם השפעה על שרירי השלד ושימוש בו עוזר למניעה של עויתות שרירים.

15/04/2002 | 19:07 | מאת: דני לא רופא ולא מטפל

אני יכול להעיד. אני סבלתי מהתכווצויות שרירים איומות, ביחוד בשינה ובזמן שמתעורר. נטילת 300 מג מגנזיום אחת ליומיים (בהתחלה כל יום) פתרה את הבעיה.

מנהל פורום אורתופדיה