כאב במותן שמאל

דיון מתוך פורום  אורתופדיה

15/04/2002 | 10:15 | מאת: דני

מזה שישה שבועות יש לי כאב במותן שמאל לסרוגין(מקדימה ומאחורה) באזור הכליה. בדיקת שתן תקינה. קבלתי הפניה לרנטגן מחשש לבעיה בעמוד שידרה והכל תקין. אולטרסאונד - תקין. פגשתי במקרה רפלקסיולוגית והיא טענה שלפי דעתה יש לי בלט - הכאבים שיש לי בקידמת הבטן למעשה מגיעים מכיוון האחורי מעמוד השידרה בצורה סימטרית. מה עלי לעשות הלאה ? אני מתפקד רגיל אך סובל מעט מכאבי הגב/צד. האם כרית חמה תעזור מעט לריכוך הבלט ? בתודה דני

על איזה בלט אתה מדבר? נראה לי שעליך לפנת קודם כל לרופא שיבדוק אותךכהלכה .

מנהל פורום אורתופדיה