כתפים שמוטות

דיון מתוך פורום  אורתופדיה

14/04/2002 | 21:08 | מאת: חיה

אל דר אסא ברצוני להודות לך על התשובה שרשמת לי בקשר לילדי על הכתפים השמוטות אבל לא הבנתי את התשובה בקשר לבעיה ההיתנהגותית. אז אים תוכל להוסיף לי יותר בהרחבה אודה לך. תודה

הליכה ,יציבה וכו' כולן צורות של התנהגות. הן יכולות להיות מושפעות כמובן על ידי עווגים ( דפורמציות ) בשלד או מחלות של מערכת שלד-שרירים. אך כשאין עווגים או מחלה אנו באופן כזה או אחר בוחרים ( במודע או שלא במודע ) כיצד ללכת כיצד לעמוד .

מנהל פורום אורתופדיה