עקמת וחינוך גופני

דיון מתוך פורום  אורתופדיה

14/04/2002 | 09:51 | מאת: ג'ורג'י

שלום רב, קודם כל ברצוני להודות לך אדוני הרופא על התיחסותך לשאלותי בפניה קודמת. נשארה עוד שאלה מעניינת לגבי עקמת עמוד השדרה scoliosis, אני כעת בת 21 ועברו 7 שנים מאז שעברתי ניתוח, האם ניתן להשתתף בשיעורי התעמלות מודעות עם עקמת בהקף של 72 מעלות בלי שום בעיות ? ( בעוד שמטרת השיעורים לשפר את הפעולויות היומיומיות הנוגעות במצבי הגב ועמוד השדרה השונים, ובהשתתפותי בשיעור הראשון ההרגשה לא היתה נוחה והכאיב לי טיפה מלמעלה מתחילת הניתוח ובאמצע הגב ). אני מחקה לתשובה תודה ג'ורג'י

ניתן גם ניתן . כדאי כמובן לשים לב לתנועות המכאיבות ולבצען בזהירות

מנהל פורום אורתופדיה