כאבים בגב ובכפות הרגליים -היצרות תעלה מולדת

דיון מתוך פורום  אורתופדיה

14/04/2002 | 07:02 | מאת: אלי

לד"ר אסא שלום! ראשית, תודה על תשובתך המפורטת מ-13.4.02. נתת לי תקווה. עד עתה הבנתי שאין פתרון לכאבים ושפיזיותרפיה לא עוזרת לבעיה זו. איפה אוכל למצוא חומר כתוב-בעברית- על ספיינל סטנוזיס . ציינת גם שיש מחוכים שעוזרים. איזה סוג מחוך זה? ניסיתי מספר מחוכים שלא עזרו. תוכל להפנות אותי? אני ממש מודה לך על העזרה

לגבי חומר בעברית - צר לי אבל איני יודע תצטרך לשייט ולגלוש בי הפורומים השונים ודרך אגב יש כאן באתר פורום המתמחה בבעיות גב ועמוד שדרה . אשר למחוך מדובר במחוך מסוג TLSO שבנוי כך שהוא מאלץ אותך לישר את העקומה המותנית

מנהל פורום אורתופדיה