כאבים בשוקה ובשוקית

דיון מתוך פורום  אורתופדיה

13/04/2002 | 23:14 | מאת: שרון

בעת מאמץ בהליכה או ריצה בשיפוע ישר או שיפע גבוה יחסית יש לי כאבים באזור של השוקה והשוקית אני מתעסקת בספורט שנים ובזמן האחרון אפשר להגיד כבר חצי שנה שאני לא יכולה לרוץ או לעשות גוגינג הליכה מהירה הייתי רוצה לדעת איך לטפל בבעיה ומה זה יכול להיות

אמרת שוקה ושוקית - אמרת שוק . לא אמרת היכן בדיוק בשוק. נראה לי כי הטוב יותר יהיה שתבדקי על ידי אורתופד שיוכל לגלות אם יש רגישות ממוקדת אם יש קיצור שרירים אם יש דלקת בגיד וכו'.

מנהל פורום אורתופדיה