ריסוק ברדיוס

דיון מתוך פורום  אורתופדיה

13/04/2002 | 19:36 | מאת: גיל

שלום רב ד"ר, כתוצאה מירי לפני קרוב לשנה, רוסק החלק האמצעי בעצם הרדיוס בידי. למרות כל הטיפולים, עדיין נשארתי עם מגבלה גדולה מאד ואיני מסוגל להגיע לפרונציה של היד מלבד כמה מעלות, רק סופינציה מלאה -30 מעלות. העצם לא התאחתה למרות קיבוע חצוני. רציתי לדעת מי/מיהי המומחה כף-יד מספר 1 בארץ ובעולם. לפני כנראה ניתוח מורכב מאד (השתלת פיבולה) והייתי רוצה לדעת שקיבלתי את הדעות הכי מקצועיות והבנתי את כל הסיכונים. כתבתי גם מומחה עולמי, כי אין לי בעיה להוציא כסף בנושא הזה. בתודה רבה מראש, גיל.

http://www.massgeneral.org/doctor/Medical_Professional_Detail.asp?MPR=4044&ON=18388

14/04/2002 | 16:30 | מאת: גיל

תודה רבה, אני אנסה להגיע אליו באמת. מי אגב, נחשב/ת בארץ למוביל בתחום ?

מנהל פורום אורתופדיה