דלקת גיד ביד ימין

דיון מתוך פורום  אורתופדיה

13/04/2002 | 15:49 | מאת: משה ב.ד

שלום ד"ר אסא אל לב זה מספר שבועות שאני סובל מכאב במפרק העליון של יד ימין. פניתי לרופא משפחה והוא טען שמדובר בדלקת של הגיד. האם אתה יכול לומר לי מה הסיבות לדלקת שכזו? איך ניתן לטפל? וכמה זמן היא אמורה להמשך? בתודה מראש משה

אודה לך אם תציין מהו המפרק העליון של היד: כתף מרפק מפרק כף היד? עוד אשמח אם תפרט קצת ותתאר את אופי הכאב: מיקומו, מה מעיר אות מה משכח אותו איזה תנועות אתה יכול לעשות ואלו קשות לך.

14/04/2002 | 12:52 | מאת: משה ב.ד

שלום ד"ר תודה על ההתייחסות. מדובר במפרק הכתף ביד ימין. משום מה בשגרה אין לי שום כאבים, אבל במיוחד בבוקר לאחר שנת הלילה אני חש כאבים בתנועות סיבוביות. הכאבים נמשכים זה מספר שבועות. שוב, לפי הבחנת רופא המשפחה שלי מדובר בדלקת גיד. אשמח לקבל הסבר על המשמעות של דלקת גיד. תודה ומצפה לתשובה.

מנהל פורום אורתופדיה