דלקת בגיד אכילס

דיון מתוך פורום  אורתופדיה

11/04/2002 | 12:04 | מאת: מתי

אני סובל מזה שנה בכאבים עזים ברגל עפ"י הרופא המטפל יש לי דלקת בגיד שאלתי היא האם קיים טיפול אשר מרפא לחלוטין את הדלקת (מכיון שרופאיי טענו שאין תרופה חד פעמית אלא כל תקופה מסוימת אני אדרש לבצע הזרקה ישירה לגיד ע"מ שלא אחוש בכאבים)?

הפתרון של זריקות חוזרות לגיד אכילס אינו קביל. למעשה רבים הם האורתופדים שמזהירים ונמנעים ממתןאף זריקה בודדת מחשש של הווצרות קרע בגיד. הטיפול הטוב הוא מניעה על ידי מתיחות של הגיד הגבההת עקב חימום ותרופת נוגדות דלקת . במידת הצור ניתן לעזור על ידי ניתוח בו משחררים את הגיד מן ההדבקויות למעטפת שלו.

11/04/2002 | 14:09 | מאת: מתי

תודה רבה בתשובתך אתה מציין שהטיפול הוא ע"י תרופות שאלתי היא האם זהו טיפול חד פעמי או טיפול תמידי שאצטרך לחיות עימו?

מנהל פורום אורתופדיה