כאבי צוור

דיון מתוך פורום  אורתופדיה

11/04/2002 | 00:17 | מאת: ניב רז

שלום, אני סובל מאוד מכאבים באזור הטרפזים - הצוואר במרכז, סוג הכאב לחצים חזקים מאוד מלווה בטיקים. אחרי פיזוטרפיה רנטגן CT והרופא רק טוען שזה זמן שיעבור מחפש עצות... תודה מראש ניב רז

העצה הבודדת הטובה ביותר שאוכל לתת לך היא פנה לאורתופד שלרק "ימרח " אותך בתשובה סתמית אלא גם יסביר אותה

25/06/2015 | 00:47 | מאת: אחמד

כאבים בצוואר , שלום אני מזה לפני שנתיים עשיתי תאונת דרכים ופניתי לבית חולים עקב כאב ראש מלווה בכאב בצוואר ונעדרתי מעבודתי כמעט 45 יום אשר כאבי צוואר מלווה בכאב ראש חזק וכשאני מרים דברים כבדים פתאום נתפס לי הצוואר ולפעמים תנועה מסויימת גם כן מרגיש בכאבים נוראים בראש ובצווא אמרו לי בבית חולים צריך מנוחה כמה שבועות וזה יעבור עם תרגילים ויזטראפיה לכן לא הרגשתי שום שינוי ואני ממשיך עם הכאבים אשר גם כן לפי שבועיים עשיתי תאונה ושוב הכאב מחמיר עם צוואר וכאב ראש וגב ושאני עובד ועומד מתחיל להיות לי כאב ראש ופתאום הצוואר נתפס ושוב בצילום רנטגן לא נמצא משהוא חריג , אשמח לשמוע המלצתך בהקדם האפשרי ותודה מראש

מנהל פורום אורתופדיה