ממצאי בדיקת EMG

דיון מתוך פורום  אורתופדיה

10/04/2002 | 13:03 | מאת: ליהי

שלום ד"ר אסא; האם תוכל להסביר לי את תוצאת בדיקת ה- EMG? L5-S1 innervated muscles showed mild ongoing reinnervation changes,which may suggest mild subacute radiculopathy. no evidence for any active denervtion changes/ תודה, ליהי

10/04/2002 | 18:11 | מאת: ליהי

בעקבות אותם ממצאים קיבלתי מהרופא גלולות טריבמין לשימוש במשך 30 ימים 2 טבליות כל יום האם זה אמור באמת לעזור לי להתחיל ללכת על הרגליים? תודה מראש ליהי

11/04/2002 | 21:31 | מאת: ליהי

ד"ר לב, פיספסת אותי? ליהי

13/04/2002 | 16:22 | מאת: דר' אסא לב-אל

תרגום של הממצא: השרירים המעוצבבים על ידי L5-S1 ( כאן צריך לבוא פרוש האם הכוונה לשרשי העצבים L5 וS1 - או אולי לשרש היוצא מן הרווח הבין חוליתי שבין חוליה L5 לחוליה S1 ) . בין כך או בין כך זה ממצא שמתאים למה שרואים בתהליך של התחדשות העצבוב של שריר במקרה שלנו שרירים בכף הרגל. הטבליות שקבלת הן טבליות ויטמין מתוך הנחה שאולי מחלתך סיבתה בחוסר של ויטמין. מצטער על הפיספוס אבל התוספת שהוספת לשאלתך גרמה לכך ששאלתך סומנה בספרה 1 מה שמהווה סמן שהיא נענתה.

מנהל פורום אורתופדיה