בעית עצמות -מחכה לתשובה-דחוף!!

דיון מתוך פורום  אורתופדיה

10/04/2002 | 12:45 | מאת: מיההההההההה

שלום רב, יש לי שאלה המציקה לי הרבה זמן ואיני יודעת כיצד להתחיל, טוב יש לי בן זוג אותו אני אוהבת מאוד,אך ישנה בעיה,נודע לי לא מזמן כי יש לו בעיה או מחלה שהיא לפיו תורשתית, ואני ואף הוא לא יודעים את שמה. מה שידוע לי כי מדובר בבעיה כלשהיא בשלד שלו ובעצם בעצמות בולטות בכל חלקי הגוף. זה מתבטא בצורת גוף מעט מעוותת,באזורי הגפיים במיוחד (כמובן למי שיודע). מעבר לכך זה לא משפיע על מגבלות כלשהן , בכל אופן לפי ידיעתי. מה שמטריד אותי זה האם אכן זוהי מחלה תורשתית? האם אפשר למנוע זאת כיום עם הטכנולוגיה המפותחת? ( מידע נוסף- הוא סיפר לי שהוא קיבל זאת מאביו וגם כך אחיו,אך רק אצלו הבעיה בולטת לעין, האם זה מגדיל את הסיכויים לתורשה?). אודה לקבל תשובה מהרופא שבפורום.תודה!!!!!!!!!

איני מוכן לענות בהתיחסות לנשוא שאלתך שכן אין זה רציני להתיחס לבעיה עלסמך מידע מכלי שני. באופן כללי לכן אציין כי יש מחלה המתבטאית בגידול של גושי עצם במקומות שונים על השלד והיא מחלה העוברת בתורשה .

מנהל פורום אורתופדיה