כף רגל

דיון מתוך פורום  אורתופדיה

10/04/2002 | 09:49 | מאת: המודאגת

תודה לך על התשובה. אני רציתי שתענה לי על השאלה שלי לגבי אורך זמן של דלקת . האם יתכן שלוקח זמן רב עד שדלקת בעצב או בגיד עוברת. ומה עלי לעשות על מנת לדעת מה באמת יש לי כלומר איזה בדיקות לבצע. אם אחרי כל כך הרבה זמן (22 חודשים שאני סובלת) אין אבחנה מדויקת. באולטרה סאונד רואים נוירומה ב-מ.ר.י. לא .האם מיפוי עצמות לעומק יכול לעזור במקרה זה. או האם צריך לבצע C.T. הרופא שבדק אותי הזריק לי למקום זריקה הרדמה מקומית ואכן לא הרגשתי כל כאב ועל פי זה הוא החליט שהבעיה היא עיצבית על כן הוא הזריק לי קורטיזון. אך זה לא שינה את המצב. אני מתארת לעצמי שאתה מבין למה אני מתכוונת כשאני מספרת לך על הכאבים שגורמים לי העצבים שלדעתי פשוט "חולים" אצלי בכף הרגל. ואלה פשוט לא חיים. אודה לך על תשובה.

לא מדובר כאן על דלקת כפשוטה אלא על תגובת העצב ללחץ חוזר . מטבע הדברים כל עוד ישנה הלחץ תחושי כאב. מיפוי עצמות וCT אינם טובים לאבחון נוירומה על שם מורטון.

מנהל פורום אורתופדיה