כאבי חדים בכף היד ובמרפק

דיון מתוך פורום  אורתופדיה

09/04/2002 | 18:36 | מאת: Trinity

שלום, יש לי כאבים חדים וחזקים מאוד שבאים והולכים בחלקה העליון של כף היד ובמרפק, ביד ימין. בזמן שכואב, הכאב בא והולך כל כמה שניות\דקות ושום פעולה לא מפסיקה אותו. אציין שאני מחזיקה בעכבר ביד זו, והתחלתי ללמוד השנה כך שאני גם כותבת די הרבה ביד ימין. כמו כן, סבלתי בעבר מדלקות בגידים ברגליים (גם אכילס וגם גידים אחרים), אבל אני לא בטוחה שמדובר בכך בגלל אופי הכאב שאינו נגרם עקב תנועה ספציפית. במה נראה לך שמדובר והאם יש טיפול יעיל לבעיה?

יש מספר אפשרויות להסביר את כאבך החל מבעי הבע"ש צוארי וכלה מבעיה בשרש כף היד. הדרך לברור את התבן מן הבר היא על ידי בדיקה טובה .

מנהל פורום אורתופדיה