כאבים עזים בכתף וזרוע יד ימין

דיון מתוך פורום  אורתופדיה

09/04/2002 | 11:34 | מאת: דודו

סובל מזה מספר שבועות מכאבים חזקים ביד שמאל מכתף ומטה במיוחד בלילה חוסר שנה ( ובמשך היום תלוי ברצף הפעילות.) עשיתי צילום וכן אולטרא סאונד המימצאים מראים על אפשרות של שינוים היפואקוגנים בחלק המרוחק של SUPRASPINOCTUS ,ניוונים כרונים? אך ניתן להתמודד עם כאב זה ומה צריך לעשות.???

09/04/2002 | 16:14 | מאת: אשר יעקובוביץ

שלום! שמי יעקובוביץ אשר ואני מודע לכאבים. ישנפ פתרונות אלטרנטיבי, האם שמעת על חברת ניקן זוהי חברה שמיצרת מוצרים לשיפור איכות החיים. וזה מתבסס על מגנטים ואינפרא אדום. לפרטים שלח לי דואר אלקטרוני או תתקשר למספר 494744-058 תודה רבה אשר

05/10/2002 | 11:55 | מאת: נחמיה

גם אני סבלתי מכאבים בכתף ומצאתי פיתרון. 054773689 אשמח לעזור!

הבעיה מורכבת יותר מהתמודדות עם כאב שכן יש גם להביא למניעה של השנות הבעיה. המהלך הנכון הו א . לטפל בכאב על ידי תרופות נוגדות כאב ותרופות וגדו דלקת. אופן השימוש בתרופות ובחירתן זה כבר עניין שיש להתאימו אליך כשהאפשרויות הן החל בטבליות דרך הפה וכלה בזריקה מקומית של סטרואידים. ב. עליךללמוד התנהגות שתמנע את השנות הכאב.

מנהל פורום אורתופדיה