ראומטולוגיה

דיון מתוך פורום  אורתופדיה

07/04/2002 | 00:38 | מאת: רוזה

דלקות חוזרות ונשנות בשרירים ובגידים(בעיקר ברגלים). רופאים רבים לא מצאו את המקור לבעי'ה (שהחלה לפני כשמונה חודשים). רופא המשפחה מעריך שזו תופעת לואי נדירה לתרופה-"ציפרוגיס",(אנטיביוטיקה שניתנה פעמיים לטיפול בדלקת ריאות).

08/04/2002 | 20:12 | מאת: דר' אסא לב-אל

מה שאלתך רוזה?

12/05/2002 | 11:33 | מאת: דורית

שלום שמי דורית ושאלתי היא בעיה של ראומטוליזם גבר בן 43 הסובל מכאבים חזקים מאוד בכל הגוף וברגליים במיוחד, בנוסף הגוף כולו חם מאוד כאבי הרגליים חזקים עד כדי כך שאין באפשרותו לקום ובמיוחד בבוקר להתעורר. מה עליו לעשות כדי לשכך את הכאבים אודה מאוד לתשובתם המהירה כחלון דורית

מנהל פורום אורתופדיה