גיד

דיון מתוך פורום  אורתופדיה

07/04/2002 | 12:02 | מאת: דני

שלום, לפני זמן לא רב, נחתך לי גיד(EHL) ברגל, ועברתי ניתוח לאיחויו. לאחרונה נחשפתי לפעילות מאומצת, ואני מרגיש כאבים בגיד, יש לציין שהרופאים אמרו שעליי להימנע מפעילות משום שיש סיכוי גדול שהגיד יקרע שוב אם יופעל עליו לחץ ומאמץ. האם עלי להימנע מהפעילות המאומצת לחלוטין? האם הסכנה בקריעה חוזרת ממשית? או שעלי להתעלם מהכאב ולהמשיך במאמץ? תודה , דני

תקופת ההחלמה וההתאחות של גיד שנקרע היא כ 6-12 שבועות. לאחר מכן חוזקו הוא נורמלי ואין מניעה מלעשות מאמצים.

מנהל פורום אורתופדיה