כאב רגל ימין

דיון מתוך פורום  אורתופדיה

06/04/2002 | 12:08 | מאת: רונית

לאורך מספר חודשים יש לי כאב המטייל לאורך הרגל כולה ,בעיקר בשוק,זאת ללא קשר למאמץ. צילום C.T. של הגב תקין,בדיקות דם תקינות ,בדיקת כירורג כלי דם תקינה. מה יכולה להיות הסיבה לכאבים ומה הפיתרון להם ?

אינני יודע בכדי לנסות ולהבין את הבעיה שלך אני זקוק להרבה יותר מידע הקשור "בהתנהגות הכאב" מיקומו, אופיו, מחושים נלווים מצבך הבריאותי הכללי גילך הרגלייך וממצאי הבדיקה הגופנית . מידע כזה משיגים בדרך כלל בבדיקה של ממש במרפאה.

מנהל פורום אורתופדיה