דלקת בגיד?

דיון מתוך פורום  אורתופדיה

06/04/2002 | 09:19 | מאת: איליה

כימעט שנה אני סובל מכאבים באזור בגיד שמעל הקרסול (גיד אכילס?),הכאב גם מקרין על לחלק האחורי של הברך,זה כואב בעיקר כשאני הולך,בצילום לא נימצא שום דבר האם זה יכול להיות דלקת בגיד אכילס? אם כן,מה ניתן לעשות?? והאם זה יוריד לי את הפרפיל הצבאי ?(אני רוצה לשרת ביחידה קרבית)

06/04/2002 | 16:09 | מאת: אהרוני

כנראה שאתה סובל מדלקת בגיד התרופה שליהיא שימוש בביומגנטים בשיטת הVORTEX כדי לסלק את הדלקת ולהביא לריפוי אין לחשוש מפרופיל רפואי נמוך מוטב שתספר את האמת בלשכת הגיוס כי אם תתעוררנה בעיות בגלל הסתרה אתה עלול להיות בצרות פרופיל רפואי תמיד אפשר לעלות.

כן זה יכול להיות דלקת של גיד אכילס (ויש שתי צורות אפשריות לדלקת כזו ) אך זה יכול להיות גם בעיה אחרת כמו בורסה שמתחת לגיד או בליטת יתר של עצם מתוך עצם העקב. כיון שכך עליך לפנות לאורתופד שיזהה את הבעיה בדיוק ואז יציע לך טיפול.

06/04/2002 | 19:39 | מאת: איליה

מה זאת אומרת שתי צורות אפשריות?

צורה אחת דלקת של הגיד בחלקו האמצעי צורה שניה דלקת של הגיד בנקודת העגינה שלו לעצם העקב.

מנהל פורום אורתופדיה