דלקת בגיד אכילס

דיון מתוך פורום  אורתופדיה

02/04/2002 | 19:31 | מאת: טל

איך נהוג לטפל בדלקת בגיד אכילס? עד כמה כדאי להמנע מלדרוך על הרגל, בהליכה למשל? האם ניתן לקבוע שמקור הכאב בדלקת בגיד אכילס בלא צילום? תודה!

02/04/2002 | 21:43 | מאת: דר' אסא לב-אל

תחילת הטיפול היא מנוחה המנעות ממאמץ והורדת המתח של הגיד על ידי הגבהת העקב בנוסף - תרופות נגד דלקת וחימום. בהמשך מתיחות של גיד אכילס לשם הארכת טווח ההתארכות של השריר. במקרים עקשניים מאד מבצעים ניתוח שבו משחררים את ההדבקויות סביב הגיד.

02/04/2002 | 21:44 | מאת: דר' אסא לב-אל

תחילת הטיפול היא מנוחה המנעות ממאמץ והורדת המתח של הגיד על ידי הגבהת העקב בנוסף - תרופות נגד דלקת וחימום. בהמשך מתיחות של גיד אכילס לשם הארכת טווח ההתארכות של השריר. במקרים עקשניים מאד מבצעים ניתוח שבו משחררים את ההדבקויות סביב הגיד. נ.ב אין צורך בצילום לשם איבחון המחלה א המילם אחרות צילום לא עוזר כלל

02/04/2002 | 21:53 | מאת: טל

רק להגיד תודה רבה, על התשובה וההתיחסות. וחג שמח, טל

03/04/2002 | 19:49 | מאת: אייל

בחור לי יש אותה בעייה יש לי בשבילך פיתרון מושלם אתה צריך לרכוש תוסף מזון msm+ ברומולין לטיפול בדלקת בגיד אכילס וזה יעזור לך להבריא מהדלקת ברגל אני יש לי אותה בעייה ואני לוקח כבר חודש וחצי את התוספי מזון ויש לי הטבה גדולה ברגל בדלקת

04/04/2002 | 19:22 | מאת: טל

קודם כל - תודה. כמה שאלות - מהם תוספי המזון האלה? ולקחת גם אני אני בחורה, ולא בחור...?

מנהל פורום אורתופדיה