גיבנת(עקמת גב)

דיון מתוך פורום  אורתופדיה

02/04/2002 | 05:11 | מאת: ארז אוחיון

אני בן 18 וחצ ויש לי בעייה שהחלק העליון של הגב שלי הולך עקום כאילו שיש שתי עצמות שיוצאות החוצה עכשיו בחודשים האחרונים זה מתגבר ונהייה גרוע אני לא יודע איך לעצור את העיקמת של הגב.... מה אני יכול לעשות כדי לישר את הגב או לפחות למנוע התדרדרות של המצב? אני ישן בלי כרית כבר חצי שנה האם זה עוזר? ובנוסף עושה שכיבות שמיכה ותרגילי כושר שעובדים על החלק האחורי של הגב? האם יש טעם להמשיך עם זה? אני לא יודע מה לעשות..... מקווה לתשובה שתדריך אותי תודה. ארז אוחיון

הופעה של "גיבנת" בגב מרמזת על כך שאתה סובל מעקשת. זו מחלה שינתן לטפל בה בהצלחה אם לש םכך עליך לפנות לאורתופד שיבדוק ויעשה את צילומי הרנטגן הדרושים.

מנהל פורום אורתופדיה