המרפק.

דיון מתוך פורום  אורתופדיה

01/04/2002 | 22:58 | מאת: עדי

שלום! לפני כמה שבועות נפלתי ובלמתי את עצמי עם יד אחת שיישרתי אותה בשביל הבלימה ("נעלתי את המרפק") והייתי עם משקל דיי כבד עלי ועוד המשקל שלי- הכל על אותה היד. באותו רגע כאב לי המרפק נורא למשך כמה דקות, אבל הכאב עבר וגם יכולתי להזיז את היד בלי שום בעיות ואחרי יומיים לא הרגשתי כבר כלום. עכשיו, כמה שבועות אחרי- יש לי כאבים באותו מרפק כשאני מזיזה אותו לפעמים הוא כואב כשאני מיישרת את היד ולפעמים בתנועה אחרת (לא תמיד). הכאב הזה נמשך כבר כמה ימים ורציתי לדעת אם זה יכול להיות קשור לנפילה שלי ואם כן אז מה זה יכול להיות? לידע כללי- אני צעירה חזקה ובריאה. תודה רבה.

עדי שלום רב. מכיון שיש מספר גורמי כאב במרפק התשובה לשאלתך תנתן רק לאחר זיהוי סיבת הכאב הנוכחית ובדיקת הקשר האפשרי בינה לבין חבלה שהייתה לפני מספר שבועות.

מנהל פורום אורתופדיה