בלט דיסק

דיון מתוך פורום  אורתופדיה

01/04/2002 | 22:46 | מאת: שני

1. אני בת 21 סובלת מזה שנתיים מבלט דיסק בין החוליות L-4 ו-L-5. ניסיתי פיזיותרפיה ,אלכסנדר ודיקור סיני, שלאחריהם היתה הטבה שולית. האם יש טעם לנסות טפול כירופרקטי, מה הסיכונים בטיפול כזה. או שיש לפנות לשאיבה? 2. לאחרונה הופיעו אצלי כאבי ברכיים. פניתי לאורטופד שאבחן בעייה בגיד הפיקה (הוא מוסט הצידה, או משהו כזה) איך אפשר לטפל בכך. תודה

טיפול כירופרקטי יכול לעזור . שאיבה היא דבר מפוקפק. אשר לברך "בעיה בגיד הפיקה" אינה בדיוק אבחנה שממנה אני יכול למוד על מצב ברכך ולכן שאלת הטיפול מותנית קודם כל באבחנה מה בדיוק אופיה של הבעיה בברכך. .

מנהל פורום אורתופדיה