ניתוח ללא תוצאה

דיון מתוך פורום  אורתופדיה

31/03/2002 | 21:33 | מאת: אלי

לפני כשנה וחצי עברתי תאונת אופנוע. צלעות שנשברו החלימו, אולם שטף דם רציני בירך לא נספג. בצילום us ניראתה סרומה בגודל 10*3*1 ס"מ . הרופא החליט לנתח ולנקותה. עברתי ניתוח שערך כשעתיים בהרדמה מלאה, וכשהוציאו אותי אמר הרופא לאישתי שהוא מצטער אבל לא מצאו את הסרומה. לפני הניתוח הבאתי בדיקות דם ובצעתי צילום אגן, את צילומי ה us לא התבקשתי להביא. כמובן שאני ממורמר שמא לא בוצע ניתוח כמו שצריך. כשאחלים אני מתכוון לבצע us חוזר, ובהנחה שהסרומה לא נעלמה אז אני מתכוון לתבוע את הרופא. האם נראה שאכן יש כאן רשלנות רפואית ?

31/03/2002 | 22:51 | מאת: דר' אסא לב-אל

לעניני רשלנות רפואית אנה פנה לפורום משפט ורשלנות רפואית http://doctors.co.il/forums/list.php?f=17

מנהל פורום אורתופדיה