ספונדילוזיס

דיון מתוך פורום  אורתופדיה

30/03/2002 | 22:27 | מאת: אורית

אמי בת 67 סובלת מכאבים עזים בגב תחתון בצילום הובחן ספונדילוזיס היצרות L5-S1 ברצוני לדעת מה הכוונה ואיזה טיפול ממולץ אמי קיבלה שמונה טיפולי גלים קצרים אך אין הטבה . תודה אורית

ספונדילוזיס והיצרות של הרווח בין חוליות הנם ממצאים שכיחים ביותר ואינם מעידים על סיבת הכאב. טיפול בגלים קצרים אינו מכוון לבעיה מסויימת ולכןהעובדה שהוא לא עזר לא מלמדת מאומה. במידה שהכאב ממשיך כדאי שאימך תפנה לאורתופד להמשך ברור.

02/08/2002 | 08:56 | מאת: ליטו

שלום! אחרי שנים של סבל ביקשתי לברר מדוע יש לי כאבים עזים בעורף, אחרי צילומים נקבע שאני סובל מ: ספונדילוזיס ו - ספונדילוארטרוזיס בחוליות 5C ו - 7C . אבקש הסבר ו צורת טיפול מומלצת . תודה, ליטו

מנהל פורום אורתופדיה