תרופה בשם OSTEOFIX

דיון מתוך פורום  אורתופדיה

24/03/2002 | 19:52 | מאת: יוסף

רופא המליץ לאמי לקחת תרופה בשם Osteofix, אבל איננו יודעים (וגם הוא לא) היכן להשיגה. האם ידוע לכם היכן וכיצד ניתן להשיגה?

OSTEOFIX 200 זה השם המסחרי של תרופה בשם IPRIFLAVIN שדומה משהו במבנה שלה לאסטרוגן ( שייכתלקבוצת האסטרוגנים הצמחיים למרותשאינה מוצר טבעי אלא מוצר מעבדה) . היא נמכרת ביפן ארגנטינה ודומני שגם באיטליה. היא מיועדת לטיפול באוסטאופורוזיס אך יעילותה לא ממש הוכחה . קיימות כיום בשוק תרופות אחרות לאוסטאופורוזיס שיעילותם מוכחת.

מנהל פורום אורתופדיה