התקבצויות

דיון מתוך פורום  אורתופדיה

25/03/2002 | 14:43 | מאת: נלה

א.ג.נ. אנוכי בת 24, נשואה כ- 6 חודשים. טרם נכנסתי להיריון. סובלת זמן רב, אפילו טרם הנשואין, מבעיות ומהתכווצויות בשרירי רגליי, ובעיקר באצבעות הרגליים. ההתתקפים תוקפים אותי בעיקר בעת קור, בשינה ובים. אבקשכם לייעציני מה לעשות, עת קבלת ההתקף? ומה הן הסיבות למצבים אלו? ומה עליי לעשות על מנת לטפל בבעיה באופן מקורי?

בעת התקף יש למתוח את האצבעות בכוון הפוך להתכווצות. מתיחות שנעשות לפני כניסה למיים קרים יכולות למנוע. פעילות אארובית סדירה מלווה במתיחות ושחרורים יכולה להקל על המצב. כדאי שתבדקי על ידי נוירולוג וכירורג כלי דם.

מנהל פורום אורתופדיה