כאבים ביד

דיון מתוך פורום  אורתופדיה

25/03/2002 | 11:44 | מאת: ofek

מזה כשבועיים כואבת לי יד שמאל בחלק הקדמי מתחת לכתף, בעיקר כשאני קמה בבוקר אני מרגישה את הכאב שאני מזיזה את היד לצדדים. זוהי היד שרוב המשקל של הבן שלי נופל עליה מעל 13 ק"ג כשאני מרימה אותו. וכן תיקים שאני סוחבת. הכאב נמשך במהלך היום בעוצמה חלשה. מה זה יכול להיות. זה מציק, אני גם מתאמנת לפעמים בחדר כושר , השאלה עם משקולות לא כבדות במיוחד יכולות להזיק לכך והאם כדאי לפנות לאורטופד.

סביר להניח שמדובר בדלקת של גיד אך כמובן ללא בדיקה זה ניחוש בלבד

מנהל פורום אורתופדיה