כאבים ברגלים ובברכיים

דיון מתוך פורום  אורתופדיה

24/03/2002 | 13:12 | מאת: יהודה

שלום, בני חייל שסיים טירונות חי"ר. הוא סובל מכבים ברגליים (עשה מיפוי עצם בצבא והממצא שנאמר לו זה טרום שברי מאמץ (אם אני כותב נכון SHIN SPLIN ) . בביקורת נוספת ברמב"ם נאמר לו שיש לו חופש מפרקי בברכיים והפנו אותו למרפאת ברכיים. אני מבקש עצה כיצד להמשיך, הוא סובל מאוד מכאבים בברכיים ואינו יכול (קשה מאוד) לעלות על מדרגות. בהליכה של 100 מטר כבר כואבים לו הבירכיים. תודה יהודה

דומני שהפתרון כבר בידך. בנך מוזמן ןמרפאת ברכיים. במרפאה יושב אורתופד מומחה שיבדוק אותו וינסה לקבוע אבחנה סופית ולטפל בהתאם. במידה שימצ אלנכון ימליץ גם על הורדת פרופיל.

25/03/2002 | 14:27 | מאת: יהודה

תודה על התשובה וחג שמח

מנהל פורום אורתופדיה