למה הכוונה ניוון סחוס בברך?

דיון מתוך פורום  אורתופדיה

23/03/2002 | 17:25 | מאת: אורנה וינברג

יש לי ניוון סחוס בברך ובחוליות הגב אך הן לא מכאיבות, מה עלי לעשות מלבד ניתוח? אני כמעט בת 50 עשיתי המון ספורט כשחיה אחרי הליכות ממושכות..

23/03/2002 | 23:40 | מאת: ד"ר רון למדן

שלום הניתוחים לניוון סחוס הינם במרבית המקרים לטיפול בכאב כך שאם אינך סובלת מכאב לא מומלץ לבצע ניתוח. הטיפולים השמרניים הינם באמצעות תוספי מזון למיניהם המכילים חומרים כגון גלוקוז אמין וכונדרוטין סולפאט העוזרים בשימור הסחוס הקיים ואולי גם עוזרים בשיקומו. אם הדבר מעניין אותך, גשי לאחת מחנויות ה"בריאות" המתמחות בתוספי מזון וקבלי יותר אינפורמציה בנושא. בברכה, ד"ר רון למדן

מנהל פורום אורתופדיה