דלקת שרירים

דיון מתוך פורום  אורתופדיה

22/03/2002 | 13:12 | מאת: עינת

הרופא אמר לי שיש לי דלקת בשרירים. כואב לי כאשר אני קמה מהמיטה - בעיקר באיזור הישבן. הוא המליץ עלמ מוסקול - האם ניתן לקחת בעת ההנקה? מה לעשות? ובכלל - ממה זה נובע? תודה

22/03/2002 | 22:27 | מאת: ד"ר רון למדן

שלום, דלקת בשריר נובעת משימוש יתר, מתיחה, פגיעה או חבלה ישירה ועוד. מוסקול עוזר בהרפיית השריר. לגבי השימוש בעת ההנקה כדאי שתתיעצי עם הגיניקולוג שלך או מרפאת מומים מולדים בהדסה ירושלים שלמיטב ידיעתי מוסרים מידע זה גם טלפונית. בברכה ד"ר רון למדן

02/12/2003 | 23:50 | מאת: רן

עקב ישיבה ממושכת ליד המחשב ושימוש רב עם העכבר נוצרה לי דלקת בשרירי הזרוע יד אחורית ומתחת למרפק .הרופא נתן לי אתופן ל10 ימים ,אך בינתיים אני סובל מכאבים חזקים מה ניתן לעשות בנידון והאם ישנם סכנות העלולות להיגרם כתוצאה מדלקת זו.

16/02/2004 | 13:14 | מאת: מרים

שלום אני סובלת ממחלת שרירים פולימאזיטיס מבקשת הסבר על המחלה מםפר שנים קבלתי המון טיפולים אך ללא הצלחה מעוניינת להכיר חולים הסובלים מאותו מחלה ואם אתה חושב שיש ריפוי למחלה תודה

16/02/2004 | 13:22 | מאת: מרים

שלום אני סובלת ממחלת שרירים פולימאזיטיס מבקשת הסבר על המחלה מםפר שנים קבלתי המון טיפולים אך ללא הצלחה מעוניינת להכיר חולים הסובלים מאותו מחלה ואם אתה חושב שיש ריפוי למחלה תודה

מנהל פורום אורתופדיה