כאבי רגלים

דיון מתוך פורום  אורתופדיה

19/03/2002 | 20:16 | מאת: דני

אני בן 42 בגיל 16 עברתי ניתוח לתיקון הפלטפוס ברצוני לצין שלאחר הניתוך המשכתי לגבוה עד היוםאני סובל מפלטפוס כאשר לזה נוסף גם פריצת דיסק בגב התחתון L4 L5. לפני כשלוש שנים קיבלתי זריקה בעמוד השידרה שהשפיעה עלי מאוד לטובה ובמשך תקופה ארוכה יחד עם נעלים טובות לא סבלתי כמעט מכאבי רגלים בתקופה האחרונה אני הולך עם נעלי New Balance היה לי זוג שהלכתי איתו כשנתים והוא היה מצוין הזוג הזה התבלה את אותו הדגם לא הצלחתי להשיג וקניתי דגם אחר של נעלים שהוא אומנם נוח אבל כאבי הרגלים שבו להציק לי אחרי פרק זמן הרבה יותר קצר של הליכה מאשר עם הזוג הקודם. מה ניתן לעשות כדי להקטין את כאבי הרגלים האם הם כתוצאה מנעלים לא מתאימות או כתוצאה מהשפעה חוזרת של פריצת הדיסק.

איני יודע להגיד מה מקור כאב רגליך. לשםכךעלי לבדוק אותך. סביר יות רלהניח שסיבת הכאב היא בכף הרגל עצמה ויתכן שמדרס עשוי כהלכה יעזור לך.

מנהל פורום אורתופדיה