זריקות פתידין

דיון מתוך פורום  אורתופדיה

19/03/2002 | 15:50 | מאת: ריקי

שלום , הנני בת 43 וסובלת מספר שנים מפריצת דיסק. לאחרונה התחלתי טיפול אצל רופא פרטי . הטיפול מאוד כואב ולכן הרופא מזריק פתידין . אני לוקחת תרופות נגד דיכאון האם יתכנו השפעות בין תרופתיות, ומהם הסיכונים (אם יש) בהזרקת פתידין תודה מראש

פטידין היא תרופה נרקוטית דומה למורפיום. הסכנות בה הן בעיקר הסכנות של מינון יתר שיכוללגרום להפסקת נשימה סכנה אחרת פחותה יחסית היא הסכנה של פיתוח תלות , דבר שבדרך כלל לא קורה כל עוד היא משמשת לטיפול בכאב. לא ידוע לי על השפעה בין תרופות עם תרופות נוגדות דיכאון

מנהל פורום אורתופדיה