קרעים חלקיים בשרירי הרגלים.

דיון מתוך פורום  אורתופדיה

21/06/2000 | 01:07 | מאת: ברנדוין אליהו

שלום רב . מה יכולה להיות הסיבה לקריעת שרירים הרגלים? פעמיים בשריר 4 ראשי בחלק הדיסטאלי כל פעם ברגל שונה. לכאורה ללא מאמץ. איזה בדיקות ניתן לבצע? EMG תקין ובאולטרהסאונד לא נמצאו ממצאים. ה- CPK תקין בגבול הנורמה. מה ניתן לעשות ולמי לפנות? כי השעון מתקתק ואני חושב (יש לי תחושה) שזה יקרה פעם נוספת. בתודה על כל תשובה ובלבד לא לעבור את הכאבים הללו בפעם נוספת.

אליהו שלום רב. אין הרבה שאפשר לעשות מלבד מתיחות של השריר שישפרו אתגמישותו וטווח התארכותו ובכך יורידו את הסיכוי לקרע.

מנהל פורום אורתופדיה