נימול בכף רגל

דיון מתוך פורום  אורתופדיה

17/03/2002 | 01:48 | מאת: אלון ל.

ד"ר שלום, אני בן 22. כאשר אני יושב על כיסא בצורה ישרה אני מרגיש נימול. בדרך כלל ברגל ימין. הנימול הוא חולף ובוא לכמה דקות, מרגיש אותו בעיקר בכף הרגל בחלק התחתון. לעיתים כאשר אני יושב כמו נ כלומר רגליים מונחות ישר על משהוא, כמו למשל כיסא נוסף במקרה זה הנימול הוא דו צדדי ומרגיש אותו אף בשוקיים. האם זה בסדר ? תודה

נימול נגרם כתוצאה מלחץ על עצב. מכיוון שאצלך התופעה קורית בתנאים מסויימים מאד סביר להניח כי מיקום הלחץ ואופן הווצרותו ניתנים לאיפיון ולזיהוי.

מנהל פורום אורתופדיה