בורסיטיס

דיון מתוך פורום  אורתופדיה

16/03/2002 | 09:56 | מאת: מרטה

בעקבות כאבים עזים בכתף, ולאחר צילום, נאמר לי שיש לי "הצטברות". לא יכלולתי לקבל הסבר נוסף מהרופא אך קראתי בדו"ח שהוא מסר את המילה BURSITIS קיבלתי שתי זריקות קורטיזון במרבח של כשבוע והמצב השתפר אמנם לא לגמרי. האם זה ניתן לריפוי? האם רק קורטיזון הוא הפיתרון? תודה.

16/03/2002 | 12:29 | מאת: דר' אסא לב-אל

אני מניח מדובר ב: Subacromial Bursitis . כן זה ניתן לטיפול בצורות שונות כול ל זריקות של סטרואידים. האפשרויות כוללות טיפול בתרופות נגד דלקת, פיסיותרפיה וטיפול פיסיקלי, זריקות של סטרואידים, גלי הלם חוץ גופניים , מחטם סיניות , וניתוח.

מנהל פורום אורתופדיה