כאבי ברכיים וגב

דיון מתוך פורום  אורתופדיה

14/03/2002 | 16:02 | מאת: אנונימי

שלום רב אני עברתי לפני זמן לא רב תאונת דרכים קלה מאד אך מאז התאונה אני סובל מכאבי גב וכאבי ברכיים. האם תאונת דרכים יכולה באמת לגרום לכאבי ברכיים? רופא שבדק אותי אבחן שהכל בסדר. מה עלי לעשות אם הרופא לא מצא כלום? האם זה הגיוני שרופא לא מוצא כלום אך עדיין אני סובל מכאבי גב וברכיים?

זו תופעה שכיחה - תחושת כאב ללא ממצא בבדיקה למעשה יש מחלה בשם פיברומיאלגיה המצטיינת בסבל רב עם מעט מאד ממצאים אובייקטיביים . כאב ברכיים עשוי להגרם מחבלות שונות ומשונות ואין שום סיבה שגם תאונתדרכים לא תוכל לגרום לו.כמובן זה תלוי למה אתה מתכוון ב"תאונת דרכים"

מנהל פורום אורתופדיה