נעליים

דיון מתוך פורום  אורתופדיה

14/03/2002 | 00:20 | מאת: שלומי

איך ניתן לדעת האם הנעליים הינם טובות מבחינה אורטופדית? הכוונה לנעלי התעמלות הליכה וכ"ו כמו של Nike, NewBalance וכ"ו איזה סוג נעליים מומלץ? האם כריות האווויר שיש בחלק מן הנעליים תורמות מבחינה אורטופדית ושומרות על יציבה ועל הגב?

לא ניתן לדעת אלא על סמך נסיון אישי . מה שנוח נעים ומחזיק מעמד זה טוב.

כריות האויר מסיעות לבלימת הזעזוע בעת הנחיתה על העקב בריצה ומקנות תחושת "ריחוף", בעת גילגול הרגל במהלך הפסיעה.

מנהל פורום אורתופדיה