זריקת קורטיזון

דיון מתוך פורום  אורתופדיה

13/03/2002 | 15:34 | מאת: המודאגת

שלום לך כפי שכבר סיפרתי לך בשבוע שעבר האורטופד הזריק לי קורטיזון (סטרואידים) לכך הרגל בשל נוירומה שיש לי. הוא טען שהנוירומה אצלי ממוקמת בחלק העליון ושבדרך כלל המיקום שלה בחלק התחתון. רציתי לשאול אותך האם נוירומה היא סוג של דלקת? מתי לדעתך אני יכולה לחוש שאכן הזריקה הועילה לי כי אני כבר שמונה ימים לאחר ההזרקה ואין אצלי כל שינוי בכאבים ובתחושות . האם זה לוקח המון זמן עד שמרגישים ביעילות של הזריקה . והאם יש צורך בהזרקה נוספת או פתרון אחר ? מה אתה חושב שעלי לעשות והאם יש מקום לדאגה? האם זריקת הרדמה בפעם הראשונה היא אכן האבחנה שהבעיה היא עיצבית ולא דלקת שיושבת באחד הגידים או העצמות בכף הרגל. לתשובתך אודה.

אם לא חשת הקלה אחר שמונה ימים יש להניח שזו כבר לא תבוא. התהליך החולני ב"נוירומה" על שם מורטון הוא אמנם בעל אופי דלקתי. את פרשת מיקומה של הנוירומה לא הבנתי. נראה שתזדקקי לניתוח

מנהל פורום אורתופדיה