רגליים נירדמות בזמן הליכה

דיון מתוך פורום  אורתופדיה

13/03/2002 | 12:30 | מאת: אסתר

שלום ד"ר השאלה שלי מדוע כשאני עומדת מספר דקות על הרגליים אני מרגישה שהשוקיים כלפי חוץ נירדמות קלות? לא שני הרגליים בבת אחת תלוי בצורת העמידה שלי,אני כבת 50 מלאה עושה יום יום הליכה אבל פחות מחצי שעה ,גם הרגליים נפוחות אבל רופא המשפחה אמר לי שזה שום דבר,אני לפעמים מרימה את הרגליים למעלה על הקיר כשאני שוכבת כמובן, מה דעתך ד"ר? תודה על תשומת הלב

איני יכול להצביע על גורם מסויים אך יש להניח כי בעת העמידה מתקיים לחץ על עצב מסויים. איזה עצב ומיקומו ניתן לקבוע רק על ידי בדיקה ישירה.

מנהל פורום אורתופדיה