נעלי ילדים

דיון מתוך פורום  אורתופדיה

12/03/2002 | 22:18 | מאת: אושרה

שלום , ברצוני לשאול מספר שאלות 1. האם בריא לילדים לנעול נעלי ספורט כל יום ? ( גלאי גן ) 2. פעם שמעתי כי נעלי צעד ראשון קשות מידי ועדיף נעליים גמישות כמו סניקרס . האם זה נכון? 3. האם יתכנו כאבי רגליים כתוצאה מעור יבש על הקרסול ? תודה רבה

12/03/2002 | 22:35 | מאת: דר' אסא לב-אל

הבעיה היחידה עם נעלי ספורט היא העובדה שמזג האויר של ארצנו נעליים שאינן מאווררות דיין מעודדות צמיחת פטריות . צורת ההליכה של התינוקות היא כזו שאין חשיבות גדולה לגמישות הסוליה בשנה הראשונה של הליכה אך עדיין נעל גמישה תאפשר הליכה יותר "טבעית". לא ברור לי ענין העור היבש על הקרסול האין כוונתך לעקב?

14/03/2002 | 21:53 | מאת: אושרה

שלום , ראשית המון תודות על מתן התשובות אכן כווניתי לעקב . האם עור יבש בעקבי הרגל יכול לגרום לכאבי רגליים ? ברצוני לשאול שאלה נוספת . האם בריא לתינוקות בשלבים ראשונים של ההליכה ללכת יחפים על הרצפה ? האם הרצפה לא חלקה מידי ולכן מונעת מרליהם את הגמישות הנצרכת ? שוב תודה ושבת שלום

מנהל פורום אורתופדיה