ניתוח

דיון מתוך פורום  אורתופדיה

12/03/2002 | 18:26 | מאת: גל

מהם האחוזים להצלחת הניתוח ללא אותם הסיכונים ? בכמה ס"מ הניתוח יכל להגביהה?

12/03/2002 | 21:59 | מאת: s

אני לא רופאה או משהו, אבל עשיתי את הניתוח הזה לפני 6 חודשים. המידה שבה הוא יגביה אותך תלויה במעלות של העמקת שלך (ככל שהקעת גדולה יותר, תגבה/י ותר). לי היה עקמת של 67 מעלות, וגבהתי בערך ב-5 ס"מ אל תתן/י לרופאים להפחיד אותך זה הרבה יותר פשוט אחרי שעוברים את זה. אם את/ה רוצה לדעת על זה עוד משהו [email protected]

כמעט שלא קורה תהליך הגבהה שלא יהיה מלווה במשהו מן הסיבוכים .שציינתי. ניתן להגביה עד כ 15 ס"מ .

מנהל פורום אורתופדיה