יד נרדמת

דיון מתוך פורום  אורתופדיה

07/03/2002 | 17:33 | מאת: יעל יובל

שלום, יד שמאל נרדמת בעיקר באיזור כף היד - מה יכולה להיות הסיבה? תודה

הסיבה היא תמיד לחץ על עצב . מיקום הלחץ יכול להיות במספר נקודות כגון באזור תעלת כף היד , סמוך למרפק, במוצא הצואר או ביציאה מעמוד השדרה.

12/03/2002 | 16:36 | מאת: נטע

קראתי את שאלתה של יעל יובל ותשובתך לגבי יד נרדמת . יד ימין שלי נרדמת והתופעה נמשכת כבר כחודש ימים . היד נרדמת לי פעמים רבות במשך הלילה וגם במשך היום . לעיתים קשה לי מאוד "להעיר" את היד והדבר גורם לי לכאבים ולתחושת כובד ביד . האם ייתכן שמדובר בבעיה שנובעת מעודף מאמץ של כף היד ? מהם דרכי הטיפול בתופעה זו ? בתודה מראש על המענה ! נטע

מנהל פורום אורתופדיה