CARPAL TUNNEL SYN.

דיון מתוך פורום  אורתופדיה

11/03/2002 | 14:21 | מאת: נירה

שלום דר' אני בהריון חודש חמישי וסובלת בלילות מהרדמות שתי אצבעות בכף היד וכן חלק מהזרוע. התופעות החלו לי בהריון ואני זוכרת שגם בהריון הקודם סבלתי מכך. הבעיה היא שאיני סובלת משום בצקת ולפעמים היד ממש כואבת לי ואני מתעוררת כל הזמן בגלל היד. האם פשוט להניח למצב עד ללידה או לטפל בעניין? תודה!

מכיוון שמדובר בסבל שלך וסבל הרי הוא עניין סובייקטיבי איני יודע לענות לך על שאלתך. כל שאני יכול להגיד הוא שאיןסכנה בדחייתהניתוח וניתן לקבל הקלה על ידי סד וכן זריקה של סטרואידים ומנגד אין גם סכנה בניתוח.

12/03/2002 | 08:50 | מאת: נירה

אני בכלל מופתעת על העלעת נושא הניתוח!!!! האם לטווח הרחוק זהו הפתרון היחיד? האם סטירואידים אפשריים במצב הריון? היכן מרכיבים את הסד שדיברת עליו? חן, חן עלתשובתך המהירה (:

מנהל פורום אורתופדיה