בורסיטיס

דיון מתוך פורום  אורתופדיה

10/03/2002 | 14:07 | מאת: לינה

אני אשה בת 76 סובלת מבורסיטיס על הירך, שאינו מגיב לשום טיפול. קבלתי 11 זריקות קורטיזון אך ללא הואיל. אני סובלת מכאבים חזקים בגב ובברכים בנוסף. שאלתי היא האם מומלץ לנתח את הבורסיטיס, מהו הניסיון בניתוח מסוג זה והאם לדעת הרופא יש טיפול נוסף שמומלץ לנסות. תודה

11/03/2002 | 00:01 | מאת: דר' אסא לב-אל

קיימם טיפולים נוספים כמו מתיחות . קרח ומסג' קרח, גלי הלם חוץ גופניים.אלקתטרותרפיה וכו'. הניתוחהוא ניתוח פשוט ויכולבהחלט לעזור.

11/03/2002 | 12:53 | מאת: לינה

לד"ר שלום אני מודה לך מאד על האפשרות לשאול שאלות ולקבל תשובות אפשרות זו נותנת לנו הפציינטים תחושה שאנחנו לא לבד במערכה הפרטית שלנו מול רופא אחד ויחיד והמערכת מאפשרות להתייעץ ולהרחיב את הידע לגבי התופעות הפרטיות שלנו. חן חן

מנהל פורום אורתופדיה